18 november 2012

vad har hänt sen sist???

Uppdatering av vad som hänt sedan Jerry va 10 månader och jag senast uppdaterade bloggen. 
Jo, Jerry är nu 1 år och 4 månader. Vi närmar oss med storm steg 1 och 1/2 års dagen.

Jerry är en busig liten kille som är mycket rörlig och aktiv, i alla fall här hemma. Annat lär det vara på dagis där han lär vara så harmonisk och lugn. Han har för några dagar sedan skaffat sig sitt första hål i huvudet, det vara ögonbrynet som fick sig ett ca 0,5 cm  sår. Vi tillbringade alltså torsdags kvällen på dammbrunnens hvc för att få ihop limmat såret, för att det sedan på fredags morgonen skulle gå upp på nytt efter att Jerry trilla ur sängen. Så nu är vi på ruta ett på nytt och väntar för att se hur stort ärr det blir.


Jag har börjat arbete heltid på nytt och detta medför ju sina små problem som vem skall hinna städa hemma? Varför är tvättkorgen alltid full med tvätt? När skall man hinna träffa vännerna och hjälp snart är det jul....

vår familj skall utvidgas ... nej jag är inte gravid! Vi skall ta en liten hårig boll, en hund valp. En liten tjej vovve som skall heta Tjorven. En liten blandras: 50% Golden retriver, 25% Border collie och 25% wells springer spaniel.

Ebba går fortfarande i skolan nu dock på andra klass. Hon är som vilken vanlig 8 1/2 årig tjej som helst. 


Våra två katter lever och mår bra, undrar bara vad de kommer tycka nästa vecka då lilla Tjorven flyttar in, det är ju nästan 2 år sedan de senast bodde tillsammans med en hund.

Annars är livet som normalt här i Svackon, det flyter på kan man säga...

2 kommentarer:

  1. Jamen maximal otur att såret skall gå upp. :/ Hoppas det läker snabbt!

    SvaraRadera
  2. Ja tala om otur, hur ofta liksom faller han ur sängen - inte ofta i alla fall och så råkar kan göra det just då och såret går upp.

    SvaraRadera