28 december 2011

Juldagen och "barnmagneter"

Juldagen här hos oss har lego bygge och spelning av spel avlöst varandra, den tid vi hunnit vara hemma.


På agendan har också stått den sedvanliga juldags lunchen hos "mommo och moffa" och där fick Ebba träffa favorit A och morbror.


Jag tror en höjdpunkt på julen för Ebba (och för oss andra också) är att få träffa just A&A. Kan ju tilläggas att dom är ju inte "hemma" så ofta och favorit A är ju just Ebbas största favorit bland vuxna personer, tror inte det finns någon som kan mäta sig med henne. Nå för nån dag sedan fick dom "leka" tillsammans, bara det är en julklapp till Ebba. Tror dom komma hinna ut och hälsa på hit också före de åker tillbaka till Svea riket.

Kan egentligen inte förstå hur en vuxen person kan vara en sån "barnmagnet" men vissa bara är det. Ebba är ju inte enda barnet som dragits till favvo A. Nej barnen flockas runt henne. Jag känner faktiskt en till annan vuxen person som är lika dan och denna person är en man, vi kallar honom kaos pappan. Kaos pappan och favvo A är speciella på det viset att de just är "barnmagneter".  Skillnaden på de två är kanske att favvo A är lugn medan Kaos pappan vildar upp barnen, något barnen förstås gillar, vilket barn gillar inte att busa? Men tänk att kunna sätta ordet "barnmagnet" i sin cv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar