9 december 2011

Min nya diskmaskin

Igår kväll var vi ute och letade diskmaskin. Var inne och kollade på lite olika ställen och fastnade tillslut för en Simens diskmaskin i "medel" klassen.

Ingen sån jätte dyr, mega utrustad, super maskin och inte heller en sån bas modell som bara diskar men inte gör nått annat. Vår nya diskmaskin har 5 olika program, visar hur lång tid det är kvar av disktiden, har höj och sänkbara korgar. En helt "vanlig" diskmaskin.

Det vi kollade på var vattenförbrukning, energiförbrukning och pris. De var de tre sakerna + de höj och sänkbara korgarna som avgjorde att det blev denna Simens maskin från Meriläinen.

Blev förvånad över hur dyra diskmaskiner Giganten hade. Trodde eller skall jag säga att jag hade för mig att Giganten var ett "billigt" ställe men ack så fel man kan ha. Dom var dyrast. Man fick minst för pengarna. De hade otaliga olika maskiner och skall säga störst utbud, men undrar om de inte lagt på mest på priset också. Visst fanns det billiga diskmaskiner men de var nog allt annat än det vad vi fick för de 499 euro vi betala för vår nya diskmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar